architect mam

Razgovor arhitekte i klijenta je jedan od najintimnijih dijaloga koji možete imati.
Govoreći o uređenju enterijera, pričaćemo o vašim snovima.

NEWSLETTER

Prijavite se na newsletter i dobijaćete besplatne savete.

Ponedeljak - Petak 09:00 - 17:00

Top

ARCHITECT MAM USLUGE

Želite da prostor vašeg doma predstavlja oazu, da je udoban i funkcionalan i pre svega prilagođen svakom članu porodice, prvenstveno najmlađima?

Otpočinjete novi život u novom domu i potrebne su vam konsultacije, saveti ili idejno rešenje?

Stiže novi član ekipe i potrebno je preurediti prostor i prilagoditi ga novim navikama i korisnicima?

Za vaše različite potrebe kreiran je spektar usluga koje će vam pomoći u zajedničkom cilju, a to je kreiranje arhitektonske priče udobnog doma po meri cele porodice.

m

ARHITEKTURA

Gradite dom iz temelja ili renovirate postojeći?

Usluge arhitektonskog projektovanja pružaju vam izradu idejnog arhitektonskog rešenja doma po vašoj meri. Dobra organizacija, multifunkcionalnost i pažnja ukazana svakom članu porodice je prioritet pri projektovanju koji kao rezultat daje ispunjenje vizije toplog doma.

DIZAJN

Ukoliko ste tek kupili nekretninu ili je došlo vreme za reorganizaciju prostora, ali ne znate koje je rešenje najfunkcionalnije i najprilagodljivije vašem stilu i načinu života, usluge dizajna enterijera ili nameštaja po meri su za vas.

m
m

FOTOGRAFIJA

Uredili ste dom i trebaju vam fotografije prostora ili određenih detalja za lične uspomene, časopis ili prodaju? Želite da prodate ili izdate nekretninu, pa su vam potrebne fotografije za sajt ili oglase?
Usluga Fotografija obuhvata besplatne konsultacije pre angažovanja, a zatim izlazak na teren, fotografisanje i postprodukciju fotografija za dogovoreni enterijer ili eksterijer prema cenovniku.

SAVETI I KONSULTACIJE

Bez obzira da li je vaš projekat renoviranja, rekonstrukcije ili prostorija kojoj je potrebno osveženje, usluga online saveta i konsultacija vas može voditi u tome. Veliki broj pitanja i odluka o projektovanju i dizajnu doma često oduzima puno vremena i novca. Rezervacija stručnih saveta i konsultacija čini proces lakšim – i zabavnijim!

m