architect mam

Razgovor arhitekte i klijenta je jedan od najintimnijih dijaloga koji možete imati.
Govoreći o uređenju enterijera, pričaćemo o vašim snovima.

NEWSLETTER

Prijavite se na newsletter i dobijaćete besplatne savete.

Ponedeljak - Petak 09:00 - 17:00

Top
Image Alt

POLITIKA PRIVATNOSTI

MAILING LISTA

Ukoliko se prijavite za moj newsletter slanjem svojih imena, prezimena i email adrese, koristiću te podatke kako bi vam slala moje newsletter-e i informacije o mojim ponudama i uslugama.
Koristim MailChimp za rukovanje moje mailing liste. Ovde možete pročitati o njihovoj politici privatnosti: (http://mailchimp.com/legal/privacy/).
Link za odbijanje/odjavljivanje je uključen na kraju svake poruke.

EMAIL

Ukoliko mi pošaljete email, koristiću Gmail da ga pročitam i odgovorim vam (Možete pročitati o politici privatnosti Gmail-a ovde: https://policies.google.com/privacy).

POLITIKA O KOLAČIĆIMA

Politika kolačića objašnjava šta su to kolačići i kako ih koristimo. Trebali biste pročitati ovu politiku da biste razumeli koju vrstu kolačića koristimo, koje podatke prikupljamo pomoću kolačića i kako se te informacije dalje koriste. Za dodatne informacije o tome kako koristimo, čuvamo i obezbeđujemo vaše lične podatke, pogledajte našu Politiku Privatnosti. Ova Politika vam takođe otkriva koja su vaša prava u vezi sa ličnim podacima koje nam dajete.
Ako imate bilo kakvih pitanja o ovoj Politici kolačića, kontaktirajte nas na email adresu: info@architectmam.com

KAKO MENJATE POSTAVKE KOLAČIĆA ILI BLOKIRATE KOLAČIĆE?

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju boljeg korisničkog iskustva, personalizacije sadržaja, pružanja funkcije društvenih medija i analiziranja saobraćaja u skladu sa Politikom o kolačićima. Kolačići su male tekstualne datoteke koje mogu koristiti veb sajtovi da učine korisničko iskustvo efikasnijim. Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Takođe delimo informacije o tome kako koristite sajt sa partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji mogu da ih kombinuju sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili na osnovu korišćenja usluga.
U skladu sa Politikom o kolačićima u bilo kom trenutku možete da promenite ili opozovete svoju saglasnost kroz vaš veb pretraživač.
Ako blokirate kolačiće na našoj veb lokaciji, možda nećete moći da pristupite određenim delovima naše veb stranice, a određene funkcije i stranice neće raditi na uobičajeni način.