architect mam

Razgovor arhitekte i klijenta je jedan od najintimnijih dijaloga koji možete imati.
Govoreći o uređenju enterijera, pričaćemo o vašim snovima.

NEWSLETTER

Prijavite se na newsletter i dobijaćete besplatne savete.

Ponedeljak - Petak 09:00 - 17:00

Top
Image Alt

ARCHITECT MAM

  |  Enterijer   |  PRIČE IZ UGLA KLIJENATA

MILENA CVETKOVIĆ
– Usluga arhitektonskog projektovanja renoviranja porodične kuće –
Znate ono kada kupite nekretninu koja zahteva renoviranje od poda do plafona? A vi naravno ne možete ni da zamislite odakle krenuti, šta su (ne)moguće opcije i koliko će sve to da košta… E, susreli smo se baš sa takvom situacijom!
Sada kad je sve završeno shvatam koliko nam je Jelenina pomoć značila tj. bila neophodna u celom procesu renoviranja!
Mi smo naravno zamišljali kako bi sve trebalo da izgleda, bilo nam je bitno da bude lepo, a o stvarnim mogućnostima i funkcionalnosti nismo ni razmišljali.
Izradom projekta Jelena nam je uštedela jako puno vremena, ukazala na pojedinosti kojih se sami nikada ne bismo setili, osmislila, nacrtala i pomogla nam da zamislimo krajnji rezultat.
Jako mi se svideo njen pristup jer je na početku saslušala naše želje i zamisli, u samom startu pojasnila šta je (ne)moguće uraditi, šta bi zahtvalo ogromne promene i kako će one dalje uticati, koje su eventualne posledice. Jasno prikazala ´za i protiv´, a sa druge strane unela svoju viziju i rešenja, podsetila nas na milion sitnica koje smo zaboravili kako bi prostor dodatno dobio na funkcionalnosti.
Napravila je 3 varijante – sve su ispoštovale naše želje, ali razlikovale su se u veličini promene, tj. zahtevale su različite nivoe ´rušenja i premeštanja´, a samim tim i različita finansijska ulaganja. Kad se sve nacrta i stavi na papir, lako je doneti odluku 🙂
Prezadovoljni smo saradnjom! Sve je završeno brzo i baš onako, po našoj meri 🙂 Sve preporuke!

Dodaj komentar